Na het uitstel van Driveclub eind vorig jaar is Sony tot op heden stil rondom een nieuwe releasedatum voor de game. In de eerste instantie was daar een stille hoop dat de game ergens tussen half februari en eind april zou gaan verschijnen, maar die kans lijkt geminimaliseerd nu de game onder het mom van ‘terug naar de tekentafel’ werd uitgesteld enkele maanden terug.

Wat gaat het worden? Dat is een vraag waar velen over speculeren, waaromheen een hoop geruchten zijn, maar heleaas geen enkele duidelijkheid. Het volgende is dan ook weer een geval van neem het met een korrel zout. Amazon Amerika heeft de releasedatum namelijk verplaatst naar 30 september en tegelijk hebben ze ook mensen met een pre-order hier per mail van op de hoogte gesteld.

Of de release inderdaad 30 september is of dat het hier om een placeholder gaat is niet duidelijk, maar in de betreffende mail staat dat de uitgever (Sony) de releasedatum heeft aangepast en dat ze via de elektronische snelweg de mensen met een pre-order hierover op de hoogte willen stellen.

Zodra we wat horen van Sony over de daadwerkelijke releasedatum dan lees je dat hier.