De eretitel ‘scoop van de dag’ gaat naar de website Kotaku. Zij wisten te komen met nieuwe informatie omtrent de aankomende Assassin’s Creed game, tevens hebben ze de eerste screenshots weten te bemachtigen. Volgens ingewijden komen er twee Asassin’s Creed games later dit jaar uit. Een voor next-gen consoles en de andere voor PlayStation 3 en Xbox 360. De game voor die platformen draagt de codenaam ‘Comet’ met zich mee.

De PS4 en Xbox One versie zou Unity gaan heten en zich gaan afspelen in het Franse Parijs tijdens de Franse Revolutie met een Assassin geheel in het zwart gekleed die de naam Arno draagt. Op de onderstaande zeer vroege screenshots zien we duidelijk bekende locaties uit Parijs, zoals de rivier de Seine en de kathedraal Notre Dame.

De button interface verraad ook tevens een “parkour-up” en “parkour-down” navigatiesysteem waarmee we wellicht een nieuwe manier van klimmen gaan krijgen. Momenteel is het allemaal nog giswerk, maar de screenshots zijn overduidelijk als het aankomt op de locatie van de game. Verwacht wordt dat Ubisoft binnenkort meer uit de doeken doet omtrent de komende Assassin’s Creed game(s).