inFAMOUS: Second Son ziet er op de PS Vita prachtig uit via Remote-play (video)

inFAMOUS: Second Son is sinds gisteren verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Door de Remote-play functie van de PS4 is de game echter ook perfect speelbaar op de PS Vita. Mocht je dit zelf nog niet geprobeerd hebben, maar wel benieuwd zijn hoe het eruit ziet, dan kun je hierboven een video bekijken van de YouTube-gebruiker RajmanGaming HD. In deze video zien we een directe opname van inFAMOUS: Second Son op de PS Vita via Remote-play.

Boxshot inFAMOUS: Second Son

inFAMOUS: Second Son

Releasedatum:
21-03-2014
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

17 reacties

 1. Anoniem -   
  Eric's avatar

  Het kan er mooi uitzien, net als Rayman Legends, maar er ontstaan altijd framedrops ivm wat je op tv ziet. Dat ervaar ik zelf met m’n Vita als ik het uitprobeer thuis. Ik wacht wel op de Vita TV zodat ik in m’n bed verder kan gamen.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Eric: vita tv is toch bedoeld om vita games te spelen op je tv?

 3.    139 XP
  Ocat_NL's avatar

  @Eric:

  Vreemd.. ik heb hier helemaal geen last van. Ik speel regelmatig Warframe als ik op het werk ben via Wifi en geeft helemaal geen problemen.

  En inFamous is top!

 4.    1788 XP
  Wesley_PS's avatar

  @Eric: Vita TV is alleen voor PS4 games naar een andere tv en Vita games op je tv

 5.    545 XP
  Senor el Tigre's avatar

  Heb het zelf ook via remote play even gespeeld en moet zeggen dat het heel goed werkt. Ze hebben de knoppen van de Vita goed gebruikt, de bumpers zijn L2/R2 en L1/R1 kan je via de hoeken van de touchscreen benaderen. Werkt erg fijn en is goed speelbaar.

 6. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Ocat_NL dus je hebt jou ps4 op jou werk ? Of anders kan je warframe toch niet spelen op vita !

 7. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Naam…: kan wel, ze hadden op psx toch ook een filmpje gepost, waarbij iemand via 4g op de vita, ps4 speelde.

 8. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Eric: Volgens mij ken jij het verschil tussen lag en framedrops niet. De oorzaak is je trage netwerk of matige router in ieder geval. Ik heb nergens last van.

 9.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Hoe kan je PS4 dan via je thuis wifi met je vita op je werk wifi verbinden ? Iemand uitleg?

 10.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  ..want met de PS3 kan dit echter niet

 11.    227 XP
  arian's avatar

  @yannickvanloon: Nee, de PS3 kan dit ook niet op dezelfde wijze als de PS4. Je moet je Vita op de PS4 registreren als apparaat. Daarna kun je direct contact maken (PS4 naar Vita) of indirect (PS4 naar internet naar Vita). Eerste optie werkt het beste als je vlakbij je PS4 bent, de tweede als je verder weg bent.

 12.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  @arian: PS4 naar internet naar vita, dit kan gwn met alleen wifi netwerken? Er hoeft geen 3G of 4G tussen te zitten? Dan kan ik namelijk op school gaan gamen 🙂 En hoeft je PS4 niet aan te staan hiervoor als dat bij de PS3 het geval is? Kan het terwijl je PS4 op standby staat?

 13.    227 XP
  arian's avatar

  @yannickvanloon: Ja hij kan gewoon standby staan, maar als je je op remote play gaat zet ie je PS4 wel aan. Je kunt ‘m daarna wel van afstand weer uit zetten of op stand by zetten. Nee over 3G werkt het niet. Het kan op elke wifi kanaal (de kwaliteit is uiteraard afhankelijk van de kwaliteit van je verbinding). Remote play via 3g/4G is wel mogelijk als je je mobiele telefoon of aanverwanten gebruikt als wifi hotspot en dan je vita over die hotspot laat lopen. Dit kost je alleen best aardig wat MB’s.

 14.    531 XP
  monsternon's avatar

  Tuurlijk is mooi. Maar de vita games nodig. Dit is geen game voor de vita hier door verkoopt die niet beter. E3 moeten vita games langs komen anders is voorbij.

 15.    654 XP
  Crusader's avatar

  @Naam…: Als remote play thuis traag is dan heeft dat niks met je router te maken. Vita maakt direct verbinding met je PS4, staat dus los van je lokale netwerk. Dit geldt alleen als je via internet connect of de direct connect optie uit zet: https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5065/~/ps4-remote-play-and-second-screen

 16.    122 XP
  AlienStorm72's avatar

  @monsternon: Ik weet ondertussen inderdaad dat je PS4 games kan afspelen op de Vita. Laat Sony zich nu alstublieft terug concentreren op dat waar ik het ding twee jaar geleden voor gekocht heb: Vita games…

 17.    497 XP
  BornedKiller1908's avatar

  @yannickvanloon:
  Uh, ik kan gewoon remote playen met ps3, als ik op me werk op wifi zit met me vita

inFAMOUS: Second Son en First Light zien er weergaloos uit op PS4 Pro screenshots
inFAMOUS: Second Son en First Light ontvangen patch met HDR en PS4 Pro ondersteuning
inFAMOUS: First Light laat verschil tussen PS4 en PS4 Pro zien
De inFAMOUS: Second Son bugs tijdens ontwikkeling