In juni weer de boer uithangen op de PS Vita met Farming Simulator 14

In juni kan de tractor weer uit de stal gehaald worden, want dan moet Farming Simulator 14 verschijnen voor de PlayStation Vita. Nadat de game al bij diverse retailers opdook was het Pushsquare dat eindelijk duidelijkheid kreeg van ontwikkelaar Giants Software die vertelde dat de game naar Sony’s handheld komt.

Het oogsten van graan zal op de vergelijkbare manier gaan zoals we dat kennen van de versie die eerder al verscheen voor iOS, maar wel met een multiplayer en dieren wat hoogstwaarschijnlijk koeien, schapen en varkens zullen zijn.

Hoeveel de game gaat kosten is nog niet bekend, maar als we naar de Britse prijzen kijken (rond 26 pond) is het verschil met de iOS versie aanzienlijk want die kost rond de 2 pond. We zullen je op de hoogte houden wat betreft de prijs en definitieve releasedatum.

Boxshot Farming Simulator 14

Farming Simulator 14

Releasedatum:
06-06-2014
Genre:
Simulatie
Uitgever:
Giants Software
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    570 XP
  Supersnorkel's avatar

  Het perfecte spelletje om de tijd te doden op je vita! Deze zou ook naar de ps4 komen geloof ik toch? Altijd leuk een keer ik de Bbak.

 2.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Dit keer wel online modus? Had farming voor PS3 verkocht voor de PC versie, want de ps3 vetsie van 13 is echt crap

 3. Anoniem -   
  77.170.6.xxx's avatar

  De eerste is echt leuk. Erg blij om dit nieuws te horen. Hopelijk is deze nieuwe uitgebreider dan de eerste..wat ook een vrijwel makkelijke platinum trofee bevat 😉