Devil’s Third is al geruime tijd in de maak en viel in de eerste instantie onder THQ die de game zou gaan uitgeven. Maar sinds THQ failliet is, is het vrij stil rondom deze game. Het enige wat we weten is dat Tomonobu Itagaki in de tussentijd gewoon is doorgegaan met de ontwikkeling van de game.

Vandaag is de stilte doorbroken, want het nieuwe logo is onthuld en daarnaast heeft Itagaki aangegeven dat de game later dit jaar opnieuw onthuld zal gaan worden. Wanneer dat precies zal zijn is even afwachten, maar gezien de E3 steeds dichterbij komt bestaat er een goede kans dat de game daar opnieuw getoond zal gaan worden.

Er bestaat overigens een kans dat Devil’s Third niet meer multiplatform is, maar exclusief gaat verschijnen op de Xbox One. Tijdens de GDC gaf Phil Spencer van Microsoft aan dat er een Japanse Xbox One exclusive in de maak was. Valhalla Game Studios is een Japanse studio dus het zou mogelijk zijn. Mocht dit het geval zijn dan is de kans op een PlayStation versie van Devil’s Third aanzienlijk kleiner, maar niet geheel uitgesloten.