De PlayStation 4 gaat als een trein, de console is niet aan te slepen en de huidige verkopen zijn de 6 miljoen al voorbij. Ondertussen zijn er nog tig ontwikkelaars die aan de lopende band games aankondigen voor Sony’s nieuwste console en ook de komende maanden staan er nog een hoop grote titels op stapel.

Het gaat goed met de console en de toekomst ziet er alleen nog maar beter uit dus dat is goed nieuws. Ook vanuit Sony is er goed nieuws te melden, want ze hebben recent de mijlpaal bereikt van 1000 gelicenseerde ontwikkelaars die zelf hun games uitbrengen op de PlayStation platformen.

Het is pas een jaar geleden dat Sony op de GDC de ondersteuning van indies verder uitbreidde en in die korte tijd is er een enorme community van ontwikkelaars ontstaan die ons op korte, middellange en lange termijn mooie games gaan brengen.

Allemaal vooral zakelijk erg interessant dingen, maar waar het in de kern op neer komt is dat het door ons, de gamers en natuurlijk de ontwikkelaars anders niet mogelijk was. Om hun dankbaarheid te tonen hebben ze een video vrijgegeven die aan ons en ontwikkelaars is gericht. Bekijk de video hierboven.