James Cameron heeft veel ideeën, ook voor games

James Cameron is één van de beste filmmakers die er bestaat. Denk maar eens aan de klassieker Titanic, welke een wereldwijde kaskraker is geworden. Vijftien jaar later pas kwam hij met een nieuwe film en dat is niets minder dan de 3D film Avatar. Hiermee heeft hij een nieuwe toon gezet in de filmindustrie.

Zoals jullie wel weten is er ook een game uitgekomen van de film en als het aan James Cameron ligt, blijft dit niet zijn enige game. In een interview met X-Play legt hij uit dat hij veel ideeën heeft, maar dat hij ze waarschijnlijk niet allemaal kan uitvoeren. Door deze reden ziet hij iets nieuws: games.

James Cameron is namelijk met Ubisoft aan het praten over de mogelijkheden voor nieuwe games. Deze moeten dan voortkomen uit de vele ideeën die hij heeft. Laten we hopen dat de ideeën voor games net zo goed worden als de films van Cameron, dan staat ons nog heel wat te wachten.

“I’ve got a lot of stories, and I don’t have enough time to make them all as movies. That’s something I’m exploring with Ubisoft to see if maybe’s a relationship around just getting these stories and world ideas into games, just completely independent of movies. You know, good ideas and visuals are exactly that.”

7 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hij heeft originele ideeën dus laat maar komen 😀

 2.    220 XP
  Linkie3's avatar

  Titanic de game!! 😀 :D.

  Nee geintje.
  Ik denk wel dat hij misschien wat mooi’s voor ons in petto heeft.

 3.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Hoop en paar games in de stijl van Avatar 😛

 4.    65 XP
  Anotai's avatar

  Als ie net zoals zijn films er zo’n 300miljoen€ aan uitgeeft dan heb ik er alle vertrouwen in.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @Anotai: dat zal die niet zo snel eruit halen denk met een game 😉

 6.    473 XP
  mickje12's avatar

  @Anotai:
  Inderdaad, maar met zo’n budget zou ik zelfs een game kunnen maken 😉

 7.    65 XP
  Anotai's avatar

  Ik was dan ook niet serieus 🙂
  in mijn opinie zijn z’n films ook niet alles hij is steeds meer gaan uitgeven maar na terminator werd het alleen maar minder. Toch denk ik wel dat er in de nabije toekomst deze bedragen benaderd gaan worden.