James Cameron is één van de beste filmmakers die er bestaat. Denk maar eens aan de klassieker Titanic, welke een wereldwijde kaskraker is geworden. Vijftien jaar later pas kwam hij met een nieuwe film en dat is niets minder dan de 3D film Avatar. Hiermee heeft hij een nieuwe toon gezet in de filmindustrie.

Zoals jullie wel weten is er ook een game uitgekomen van de film en als het aan James Cameron ligt, blijft dit niet zijn enige game. In een interview met X-Play legt hij uit dat hij veel ideeën heeft, maar dat hij ze waarschijnlijk niet allemaal kan uitvoeren. Door deze reden ziet hij iets nieuws: games.

James Cameron is namelijk met Ubisoft aan het praten over de mogelijkheden voor nieuwe games. Deze moeten dan voortkomen uit de vele ideeën die hij heeft. Laten we hopen dat de ideeën voor games net zo goed worden als de films van Cameron, dan staat ons nog heel wat te wachten.

“I’ve got a lot of stories, and I don’t have enough time to make them all as movies. That’s something I’m exploring with Ubisoft to see if maybe’s a relationship around just getting these stories and world ideas into games, just completely independent of movies. You know, good ideas and visuals are exactly that.”