Pete “Famousmortimer” Dodd, gerespecteerd lid van NeoGAF, brengt ons de laatste tijd veel interessante geruchten. Zo wist hij ons eerder al te vertellen dat EA baalt van de exclusiviteit van Titanfall en kon hij ons tevens alles vertellen over de ontslagen binnen Sony. Nu komt hij als vervolg op het gerucht dat The Last of Us naar de PS4 komt, weer met interessant nieuws. Hoewel Sony er als de kippen bij was om het te ontkennen, zegt Dodd op zijn beurt dat dit wel degelijk de waarheid is.

“They aren’t going to say anything about it… but it’s true.”

En dat is nog niet alles, want Twitter gebruiker IH8YH plaatste een foto online (zie hieronder) van een interne lijst van de Duitse tak van GameStop. Wel gaat het hierbij overduidelijk om een placeholder waarbij het vaker voorkomt dat nog niet bevestigde titels een bepaalde datum opgeplakt krijgen.

Interessant is verder dat we op de lijst “Tomb Raider Arbeitstitel” zien staan, waarbij we weten dat er gewerkt wordt aan een next-gen sequel op de eerder verschenen reboot. Aan de andere kant staat ook Star Wars 1313 nog in de lijst en die game is al een lange tijd terug geannuleerd. Desondanks duiken er steeds meer berichten op die wijzen naar een PS4 release van The Last of Us, dus het lijkt meer een kwestie van tijd te zijn voordat we wat gaan horen van Sony.