Met de komst van FIFA 10 heft EA Sports weer een geweldige voetbalgame op markt geplaatst. Vooral voor de fanatieke gamers die van een potje voetbal houden op de PlayStation 3 is FIFA 10 aan te raden, ook online. Maar wat misschien nog leuker is om aan een toernooi mee te doen.

Studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen organiseren op 23 januari een FIFA 10 toernooi in Nijmegen en dat doen ze samen met Electronic Arts en FIFALive. Het toernooi wordt gehouden in Nijmegen, waar er plaats is voor maar liefst 128 deelnemers. Met dit toernooi willen ze het grootste toernooi in Oost-Nederland houden en de inschrijvingen zijn al begonnen.

Verder gaan ze tijdens dit toernooi ook nog speciaal kijken naar een belangrijke feature van de PlayStation 3, namelijk [email protected] Dit om de positieve kant van het game te benadrukken. Dus wil jij meedoen aan dit toernooi of ben je nieuwsgierig? Kijk dan snel op www.letsfifa10.nl waar je nog meer info kan vinden en jezelf kan inschrijven voor dit toernooi.