Komende update inFAMOUS: Second Son voegt mooie features toe

Het is al bijna twee weken terug dat inFAMOUS: Second Son het levenslicht zag en iedereen met Delsin Rowe en diens krachten met de D.U.P. kon gaan afrekenen. Zoals het vaak gaat met een nieuwe game komen er wensen naar voren van de spelers en eentje daarvan is het wijzigen van het moment van de dag.

In de game zul je afhankelijk van de verhaallijn op verschillende momenten van de dag spelen, zoals je wellicht zelf al gemerkt hebt. Met de nieuwe update kun je nadat je het hoofdverhaal hebt uitgespeeld dit instellen. Wil je liever alles ’s nachts doen of juist overdag? Dan is dat binnenkort mogelijk.

Naast deze nieuwe feature is er voor degene die mooie plaatjes van Seattle willen schieten de optie om de Heads Up Display (HUD) uit te schakelen. Zo is het scherm dus vrij van informatie over je krachten enzovoort. Als laatste kun je nu ook de framerate vastzetten op 30 frames per seconde.

Dit zal voor sommigen onder jullie die toch een wat stotterende ervaring hadden een uitkomst zijn. Het team achter de game heeft liever niet dat dit vaststaat, maar ze willen er tegelijkertijd wel voor zorgen dat iedereen de beste en meest soepele ervaring heeft.

Wij waren zeer te spreken over inFAMOUS: Second Son al was meer diepgang in de zijmissies wenselijk geweest zo valt te lezen in onze review.

Boxshot inFAMOUS: Second Son

inFAMOUS: Second Son

Releasedatum:
21-03-2014
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    1489 XP
  lilrobbie22's avatar

  Moet een nog een update komen voordat dit mogelijk is? Of is dit al mogelijk door de patch van zaterdag?

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Die papertrail dlc , ik kreeg steeds een fout melding.
  of moet ik die eerts kopen ?

 3.    280 XP
  DarkDevil's avatar

  Ik wilde steeds een foto maken maar irriteerde mij mateloos aan die HUD dus ben blij dat ze nu de optie geven om hem uit te schakelen.

 4.    411 XP
  Seeitoldya's avatar

  Meer diepgang in de zijmissies was idd zeeer wenselijk geweest!
  Repeat repeat en nog meer repeat.
  De zin om door te spelen gaat er zo wel af.

 5.    1737 XP
  derage88's avatar

  Leuke update voor iedereen die daar op wachtte maar ik mis gewoon iets om te doen na het hoofdverhaal en zijmissies :/ nog geen reden gehad om terug te keren.

 6.    544 XP
  Yeroon's avatar

  Er zitten geen dingen bij waar ik op zit te wachten. Ik voltooi alle zijmissies meteen als ik het gebied ben voor de hoofdmissie.
  Op die manier is het spel ook echt 100% klaar als ik het hoofdverhaal uitgespeeld heb. En heb ik geen reden meer om terug te keren.

 7.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Ik ben wel erg benieuwd, naar die update?
  Ik heb’m al 2 keer uitgespeeld, en ik heb ook die Platinum trophy gehaald.
  Ik heb alle side missies (2e keer) laten zitten, omdat ik dan daarna ook lekker met concrete kan los gaan, bij die side missies 😀

 8.    4936 XP
  tyger1's avatar

  Ik vind dit een goeie game met leuke effecten .

 9.    1959 XP
  Faunus's avatar

  @Seeitoldya: Heb dit ook in de review aangegeven. Heb de game nog een 8,5 gegeven vanwege de toffe game, nette graphics, personages en net verhaal, maar SP moet echt wat gaan doen aan de zijmissies. Gaat ten koste van de kwaliteit overall.

inFAMOUS: Second Son en First Light zien er weergaloos uit op PS4 Pro screenshots
inFAMOUS: Second Son en First Light ontvangen patch met HDR en PS4 Pro ondersteuning
inFAMOUS: First Light laat verschil tussen PS4 en PS4 Pro zien
De inFAMOUS: Second Son bugs tijdens ontwikkeling