Ja hoor, hier zijn we weer. Vandaag op Bevrijdingsdag hebben we natuurlijk weer een nieuwe ‘Dinsdag Blu-ray dag’ op PS3-Sense. Naast alle activiteiten in het hele land doen wij er gewoon een schepje bovenop. Omdat het een nationale feestdag is vandaag, trakteren wij jullie op een paar koopjes, gewoon omdat we natuurlijk alles goedkoop willen hebben of niet?

We zijn gaan zoeken voor jullie voor een paar topfilms die zijn uitgekomen op Blu-ray Disc en die niet te missen zijn. Zoals jullie wel weten zijn de films op Blu-ray Disc nog aardig prijzig, de meeste kosten rond de € 25,- á € 30,-. Daarom zijn wij op jacht gegaan naar koopjes die te betalen zijn. Hieronder hebben jullie dan ook een paar mooie aanbiedingen van films op Blu-ray Disc.

National Treasure 2: Book of Secrets


Cast: Nicolas Cage, Jon Voight, Harvey Keitel, Ed Harris, Diane Kruger
Regisseur: Jon Turtletaub
Speelduur: 124 minuten

Nicolas Cage speelt weer Ben Gates in het tweede deel van de komische en actievolle film van Walt Disney Pictures in samenwerking met succesproducer Jerry Bruckheimer. Deze keer moet hij zelfs de president ontvoeren om erachter te komen wat er in een zwaarbewaakt boek staat, want daar staan de grootste geheimen in die leiden naar de grootste schatten van de aarde. Deze film biedt je vooral veel humor, spanning en actie; niet te missen dus.

Klik hier om National Treasure 2: Book of Secrets te kopen voor maar liefst € 11,99 inclusief verzendkosten.

Rambo 4


Cast: Sylvester Stallone, Jake LaBotz, Julie Benz, Tim Kang, Graham McTavish, Ken Howard
Regisseur: Sylvester Stallone
Speelduur: 91 minuten

John Rambo, de machtigste éénmanssoldaat is terug van weggeweest. Ook deze keer treedt Sylvester Stallone in de verteerde held van weleer. Deze keer gaat hij de strijd aan tegen de rebellen in Myanmar, waar een groep hulpverleners zijn verdwenen en worden vastgehouden door de rebellen daar. Dit keer is hij niet alleen, maar krijgt hij hulp van een paar huurlingen die hem komen versterken, want de laatste actie van Rambo was alweer twintig jaar geleden. Een prachtige actiefilm en misschien wel de beste Rambo-film aller tijden.

Klik hier om Rambo 4 te kopen voor maar liefst € 10,77 inclusief verzendkosten.

SAW


Cast: Cary Elwes Ken Leung Dina Meyer Leigh Whannell Danny Glover
Regisseur: James Wan
Speelduur: 99 minuten

De horrorsensatie van de afgelopen jaren begon met dit eerste deel. De gestoorde seriemoordenaar Jigsaw ontvoerd mensen om morele redenen en zet hun in bloeddorstige trappen waar ze een keuze moeten maken. Durf je jezelf of iemand anders iets aan te doen in ruil voor je eigen leven? Deze keuze krijgen Adam en Dr. Lawrence Gordon ook als ze beide vastgeketend zitten in een kelder, tegenover elkaar. In het midden ligt een lijk, met aanwijzingen en een taperecorder, ingesproken door Jigsaw. Deze bloedstollende horror en thriller in één moet je gewoon gezien hebben, en dan te bedenken dat er nog vier delen zijn gemaakt.

Klik hier om SAW te kopen voor maar liefst € 11,94 inclusief verzendkosten.

Dit was onze speciale ‘Dinsdag Blu-ray dag’ op de 54ste Bevrijdingsdag van Nederland. Volgende week weer een nieuwe aflevering, vol met nieuws over… Dat lees je volgende week dan wel weer.