Qua racegames is het niet enkel Driveclub waarvan we al een aantal veelbelovende beelden voorbij hebben zien komen. Ubisoft doet met The Crew ook een duit in het zakje en vorig jaar was er al een moment dat wij met de game aan de slag konden, waarbij je hier nog eens onze ervaring terug kan lezen.

Recent was daar nog het schrikbarende gerucht dat de game mogelijk € 100,- gaat kosten en kon je hier tevens de wereldkaart met een flinke lading nieuwe screenshots bekijken. Mogelijk dat er binnenkort weer ‘iets’ van The Crew onthuld gaat worden, daar hint althans de Instagram pagina van Ubisoft naar.

Daar kan je een vrij korte video bekijken waarbij aan het eind ‘The Crew’ in beeld komt te staan, begeleid door de nog weinig zeggende boodschap “are you ready”. Dit biedt dus enige ruimte voor speculatie, want wat gaat Ubisoft binnenkort dan aankondigen? Een eventuele releasedatum misschien? Blijf vooral de site in de gaten houden en als er op korte termijn inderdaad een dergelijke aankondiging volgt lees je het hier.