Quantic Dreams wil aan de slag met een PS3 Motion Controller game

Ontwikkelaar Quantic Dreams komt volgende maand met de langverwachte Heavy Rain uit, exclusief voor de PlayStation 3. Gelukkig blijft het niet bij deze ene game van Quantic Dreams voor de PlayStation 3, want ze willen zich op een nieuwe project richten. En dan niet zomaar een nieuw project of game, maar natuurlijk met de aankomende technologie Motion Control.

Niemand minder dan David Cage, de baas van Quantic Dreams, heeft tegenover Destructoid laten weten heel erg nieuwsgierig te zijn naar de mogelijkheden van de Motion Control, of hoe hij het zelf noemt: de Wand. Ze zijn er zeker van om in de nabije toekomst een game te gaan ontwikkelen met deze nieuwe technologie voor de PlayStation 3.

“I am curious to see what can be done with more mature games, if it can be used to support immersion and create a new way of playing. Quantic Dream will definitely experiment with the Wand in the near future.

Motion already plays a major role in Heavy Rain. In fact, the entire interface is designed around motion and physical immersion. [I] would not like to play every single game moving around and jumping on my couch.”

6 reacties

 1.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Ik weet niet of het wat gaat worden 😛

 2.    473 XP
  mickje12's avatar

  Moet wel goed worden!

 3.    818 XP
  Josthemaster's avatar

  We zallen wel zien dat het wat wordt.
  Zal wel een orginele game worden denk ik.

 4.    542 XP
  niels's avatar

  kijken wat hier uit komt.. denk sowieso niet dat die motion control wat voor mij is.. zit liever op me luie stoel met een zak Lay’s op me gemak een spel te spelen dan dat ik met me armen zit te zwaaien ofzo… >.<

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Eerst eens een andere naam uitkiezen ”de wand”

 6.    488 XP
  tigertijger's avatar

  klinkt in iedergeval leuk kan niet w8ten tot ik heavy rain in mijn handen heb 😀