De afgleopen periode stapelde de geruchten over een PS4 versie van The Last of Us zich op. Eerst was daar een interne medewerker van Sony die zijn mond voorbij praatte, daarna verscheen de titel op een interne lijst van de Duitse tak van GameStop en vervolgens werd de PS4 versie ook nog eens gesignaleerd op de site van een Spaanse retailer en bij Bol.com. Het enige wat nog steeds ontbreekt is een officiële bevestiging van Sony.

Ondanks dat die bevestiging er nog steeds niet is, lijkt men bij Sony intern wel al het een en ander voor te bereiden. Check de afbeelding hieronder maar. Deze komt uit de Amerikaanse PlayStation webstore die door iemand wellicht iets te vroeg online is gezet en waar NeoGAF lid fernoca ons nu attent op maakt.

Uiteraard hebben we zelf ook direct de proef op de som genomen, maar in de Europese webstore is de PS4 versie niet te vinden. Toch mag een officiële aankondiging niet lang meer uitblijven nu de game ook in Sony’s eigen store is opgedoken. We houden je op de hoogte.