Inmiddels hebben we Tomb Raider: Definitive Edition die we op de PlayStation 4 kunnen spelen en daarnaast zal The Last of Us Remastered ook over niet al te lange tijd naar Sony’s nieuwe console komen. Derde in dat rijtje wordt waarschijnlijk Beyond: Two Souls. Een gebruiker van NeoGAF heeft namelijk online een portfolio van een programmeur gevonden die wellicht betrokken is bij de overzetting van deze titel naar PlayStation 4.

Deze had namelijk het onderstaande screenshot online staan die zeer snel weer werd weggehaald. Op het screenshot zien we de input code van de game voor een DualShock 4 controller en als dat niet genoeg is, geeft het snel offline halen ervan wel voldoende aan. Daarbij te bedenken dat co-founder Guillaume de Fondaumière vragen omtrent een PS4 versie aan het retweeten is op Twitter, zoals je hier kunt zien.

Een Director’s Cut Edition lijkt een zeer interessante mogelijkheid waaronder de game opnieuw zal gaan verschijnen. In de mediakit die destijds aan de pers werd uitgedeeld staat deze Director’s Cut namelijk al vermeld. Sony heeft nog niets van zich laten horen, maar de signalen wijzen allemaal naar een potentiële aankondiging. Zodra we wat vernemen lees je het hier.