Van BloodRayne verschenen er eerder al twee delen voor de PlayStation 2 waarna er nog een derde deel verscheen op het PlayStation Network (voor de PS3) en Xbox Live. Daarnaast zijn er nog verschillende films en strips verschenen en nu dient zich mogelijk een vierde game aan. Reden om dit veronderstellen is een website die is geregistreerd door Arc System Works. Daarop is een mysterieuze boodschap zien welke je hieronder kan lezen.

“She who fights with monsters might take care lest she thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.”

Dit gaat gepaard met een aflopende timer waarop we zien dat er nog een dag te gaan is wat zou betekenen dat er morgen iets aangekondigd gaat worden. Aan de andere kant staat er onderaan de website wel de datum 22-04-2014 en dat is natuurlijk vandaag. De kans bestaat dat dit een nieuwe BloodRayne game zal zijn al blijft dit dus nog even afwachten. Wanneer er vandaag of morgen een dergelijke aankondiging zal volgen, kan je dat natuurlijk hier lezen.

Update: De timer is inmiddels afgelopen en het is wat teleurstellend. De timer was namelijk bedoeld als countdown tot de aankondiging van BloodRayne Betrayal voor Japan, waar de game nog niet uit is. Geen nieuwe BloodRayne dus.