De volgende game in Bandai Namco’s Ninja Storm-reeks, genaamd Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, zal in september uitkomen in Amerika, Australië en Europa, zo onthulde de uitgever.

Ultimate Ninja Storm Revolution is het vijfde deel in de Ninja Storm reeks. De game zal onder meer het verhaal van Shisui Uchiha en Itachi Uchiha vertellen. Shisui zal ook toegevoegd worden aan de meer dan 100 speelbare personages. Als laatste maakt een nieuwe modus zijn opwachting, welke de naam Ninja World Tournament draagt. In deze modus zal je het op kunnen nemen tegen maar liefst drie andere computergestuurde vijanden, wat vast zal zorgen voor een hoop vermakelijke hectiek. Bekijk de trailer hierboven voor een idee van wat je te wachten staat.

De game komt in twee speciale edities: de Day 1 Rivals Edition bevat een exclusief kostuum voor Naruto en Sasuke, en dan wel het pak wat de ander normaliter draagt. Een wat uitgebreidere editie is de Samurai Edition, waar een Naruto samurai beeldje, metalen beschermdoosje, alsook de kostuums bij zitten.