Ook Ubisoft wilt Activision verslaan met een nieuwe Ghost Recon

Het begint er aardig op te lijken dat er keiharde veldslagen gaan gebeuren in het FPS-genre. Waar Activsion met zijn Call of Duty franchise grote ogen gooit, is Electronic Arts hard bezig om ze in te halen. Hun eerste slag willen ze behalen tegen Activision met de aankomende Battlefield: Bad Company 2 en later dit jaar met een nieuwe Medal of Honor.

Maar daar blijft het niet bij, want een derde uitgever wil zich nu gaan bemoeien met deze oorlog. Ubisoft is namelijk van plan om zich met deze strijd te gaan mengen en dat laten ze weten ook. CEO van Ubisoft France Geoffroy Sardin laat tegenover Gamekult weten dat aankomend fiscaal jaar 2011, welke in april al begint, komen met een nieuwe Ghost Recon.

Dit was misschien geen opvallend nieuws, maar wel wat hij erover te zeggen heeft. Hij zegt namelijk dat het nieuwe deel uit de reeks van Tom Clancy’s Ghost Recon minstens gelijk of zelfs beter gaat worden dan Call of Duty: Modern Warfare 2. Duidelijke woorden van Geoffroy Sardin, die hiermee laat blijken dat de huidige oorlog om de beste FPS niet alleen tussen EA en Activision gaat, maar dat Ubisoft zich bij deze heeft aangemeld ervoor.

“The next big brand, which is expected to be a big blockbuster of 2010, the next Ghost Recon. The technological advances and competition are pushing us to do better. When you look at the excellent Call of Duty: Modern Warfare 2 in terms of content, multi and buzz, it needs to be level, if not much better.

We therefore take the time to refine that title. But we have seen, played and it’s just crazy.”

11 reacties

 1.    23 XP
  Homer's avatar

  Mooie virtuele oorlog ๐Ÿ˜€ Laat ze het allemaal maar bewijzen ๐Ÿ˜›

 2.    150 XP
  amstel's avatar

  yea ik speel mw2 op de pc en ik vindt het aardig tegenvallen vandaar dat ik het bijna niet doe. Ik zit al te wachten op bad company 2 en ghost recon spreekt me niet zo aan of het moet op cod4 lijken lol

 3.    880 XP
  Woofer's avatar

  Persoonlijk zit ik zelf te wachten op Battlefield: Bad Company 2, hopelijk overtreft dit deel zijn voorganger en MW2… ๐Ÿ˜€

 4.    168 XP
  Mowie24's avatar

  Ik denk persoonlijk dat niemand het gaat lukken uiteindelijk.
  Ik hoop dat Battlefield het lukt, die game is namelijk erg vet!
  En battlefield heeft trouwens ook meer kans om te winnen van Modern Warfare dan Ghost Recon.

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vet wil echt ff een hd gr zien :D!

 6.    6 XP
  mutijn's avatar

  Vet ๐Ÿ˜€ dan heb ik straks ,modern warfare 2 (nu al), battlefield bad company 2, medal of honor รฉn de nieuwe ghost recon. (Als ze allemaal zo goed worden) Want ik koop ze dan gewoon allemaal en als ze elkaar allemaal willen overtreffen word het juist steeds beter ๐Ÿ˜›

 7. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  ghost recon was altijd tof mrja die is weer 3rd person, dus ik zie nog wel ff

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Tom clancy games zijn eigenlijk altijd wel goed, ben benieuwd of dit ze lukt

 9.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  geloof er eerlijk gezegd helemaal niks van dat ghost recon zo goed zal zijn. Heb er behoorlijk wat gespeeld, en vond ze allemaal bagger. Vind het nu lijken alsof elk bedrijf denkt, oh die zegt dat ze beter zijn dan MW2, dan zeggen wij het toch ook! Hier geld dan ook echt, eerst zien, dan geloven.

 10.    548 XP
  PotAFluX's avatar

  Ghost Recon is een PC spel en dat zal altijd zo blijven… op de PS3 is het eenmaal bagger maar op de PC is het een geweldig spel!

 11.    163 XP
  Thijzzy's avatar

  gaat niet lukken…
  gohst recon heeft erg slechte controls