DJ Hero 2 officieel bevestigd door Activision

De muziekgames zijn enorm in trek bij elke gameconsole. Na SingStar, Guitar Hero en Rock Band is er vorig jaar een nieuwe game gekomen: DJ Hero. Deze game doet het ook niet verkeerd en één van de beste DJ’s van de wereld David Guetta gaf onlangs aan met het tweede deel te gaan werken.

Dit was meer dan een hint, want vandaag is gebleken dat Activision het tweede deel officieel heeft aangekondigd. Via Gamerszines heeft Activision laten weten op de aankomende MIDEM 2010 te gaan scouten voor talenten. Dit allemaal ter voorbereiding op DJ Hero 2 die dus zeker eraan te komen is.

“Having supported various elements of the show in previous years. In 2010 DJ Hero will be hosting an exclusive Listening Session, providing one lucky undiscovered musician the priceless opportunity to have their winning song mixed, mastered and featured in a future installment of DJ Hero.”

5 reacties

 1. Anoniem -   
  Ricardo's avatar

  super vet nu nog een modes dat je zelf nummers kan maken met heeel veel samples en het is echt helemaal af voor mij heb dj hero en kan er me goed mee vermaken en er zitten vette mixjes tussen alleen miste zoals ik al zei het zelf nummers maken met samples die je dan online kan gooien zodat andere je score van je eigen gemaakte nummer kunnen verbeteren

 2.    384 XP
  Boydaamans's avatar

  Hoeveel muziek games heeft activision wel niet?

 3.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Ben benieuwd hoeveel tracks 😛

 4. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Ernesto!: idd, dj hero 1 heeft er 90 ofzo en als dj hero 2 er minder zal hebben dan haal ik gewoon deel 1 aangezien ik die nog wil…

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Zal er toch eerst andere muziek moeten komen 🙂