http://www.psx-sense.nl/images/file/img_535e2699bec45.jpg

Zit er überhaupt nog leven in Rainbow Six: Patriots? Dat is een vraag die vele mensen Ubisoft op het moment stellen. De game werd aangekondigd in december 2011 op de voorpagina van de Game Informer, maar sindsdien is het opvallend stil gebleven.

Er zijn geruchten dat de game drie keer vanaf de grond af aan opnieuw zou zijn opgebouwd, iets wat de enorme stilte en uitstel zou verklaren. Nu lijkt het erop dat de game nog steeds in ontwikkeling is, de game is namelijk gespot op een LinkedIn CV.

Ubisoft Montreal’s Team Lead Event Scripter Thomas Begne verklaart namelijk in april 2014 aan de slag te zijn gegaan aan een project genaamd ‘Rainbow Six’. Er staat verder niet bij of het hier om Patriots gaat, dus helemaal concreet is het niet. Vandaag de dag moeten we immers ook rekening houden met het feit dat het zomaar een iPhone of Android-versie van de franchise kan zijn.

We hopen in ieder geval van harte dat Ubisoft weer eens wat duidelijkheid schept over de game en ons vertelt waar de ontwikkeling nu precies staat.

As spotted by industry sleuth Superannuation, the LinkedIn CV of Ubisoft Montreal’s Team Lead Event Scripter Thomas Begne states that he started work on a project simply called ‘Rainbow Six’ in April 2014.