Een gemis op de PlayStation 4 is natuurlijk de ondersteuning voor MP3 en andere muziekbestandsformaten. Iets waar veel kritiek op is geweest uit de community toen dit eenmaal bekend werd, maar Sony beloofde ons ooit een dergelijke ondersteuning aan de PlayStation 4 toe te voegen.

Wanneer het komt is afwachten, want het staat niet direct bovenaan de prioriteitenlijst van Sony. Toch is er een kans dat een dergelijke ondersteuning dichterbij is dan we denken en dat suggereren we op basis van een verschenen screenshot.

Het bovenstaande screenshot toont het profiel van Sony’s Shuhei Yoshida en zoals je kunt zien was hij op het moment van het maken van het screenshot bezig met iets dat heet ‘Music Player Demo’. Wat het precies is, dat is een beetje de vraag hoewel de naam eigenlijk voldoende zegt.

Maar… en nu komt het. Op het onderstaande screenshot is onder ‘Music Player Demo’ het volgende te zien: “Bungie Internal Beta”. Dit kan dus op twee dingen wijzen. Of ‘Music Player Demo’ is een camouflage voor de interne betatest van Bungie (ongetwijfeld Destiny) of er gaat iets niet helemaal goed en Yoshida was met iets rondom muziek bezig.

Overigens, als de interne Bungie beta gecamoufleerd wordt met ‘Music Player Demo’, dan is dat niet de meest tactische camouflage. Mysteries alom. Misschien binnenkort of op de E3 meer.