Sony’s Yoshida actief met ‘Music Player Demo’ op de PS4 gespot


Een gemis op de PlayStation 4 is natuurlijk de ondersteuning voor MP3 en andere muziekbestandsformaten. Iets waar veel kritiek op is geweest uit de community toen dit eenmaal bekend werd, maar Sony beloofde ons ooit een dergelijke ondersteuning aan de PlayStation 4 toe te voegen.

Wanneer het komt is afwachten, want het staat niet direct bovenaan de prioriteitenlijst van Sony. Toch is er een kans dat een dergelijke ondersteuning dichterbij is dan we denken en dat suggereren we op basis van een verschenen screenshot.

Het bovenstaande screenshot toont het profiel van Sony’s Shuhei Yoshida en zoals je kunt zien was hij op het moment van het maken van het screenshot bezig met iets dat heet ‘Music Player Demo’. Wat het precies is, dat is een beetje de vraag hoewel de naam eigenlijk voldoende zegt.

Maar… en nu komt het. Op het onderstaande screenshot is onder ‘Music Player Demo’ het volgende te zien: “Bungie Internal Beta”. Dit kan dus op twee dingen wijzen. Of ‘Music Player Demo’ is een camouflage voor de interne betatest van Bungie (ongetwijfeld Destiny) of er gaat iets niet helemaal goed en Yoshida was met iets rondom muziek bezig.

Overigens, als de interne Bungie beta gecamoufleerd wordt met ‘Music Player Demo’, dan is dat niet de meest tactische camouflage. Mysteries alom. Misschien binnenkort of op de E3 meer.

4 reacties

 1.   
  GoldenBird's avatar

  Ik ben blij dat Sony de PS4 meer media functies geeft. Net zoals de PS3.

 2.    5864 XP
  7th-son's avatar

  Er staat onder Bungie internal beta
  Is het niet gewoon iets wat te maken heeft met destiny ofzo?

 3. crew Management -    2076 XP
  Rastapopulos's avatar

  @7th-son: Kan ook, dat vermeld ik ook in het bericht 🙂

 4. Anoniem -   
  145.129.82.xxx's avatar

  Op de eerste foto zie je een datum staan (11-1) 1 november, zou best mogelijk zijn dat het wel over een music demo gaat en dat die morgen bij de grote update zit, al wil de datum niks zeggen natuurlijk. Ik hoop echt dat het om een music/movie player gaat, dat is het enige wat mijn ps4 hartje zou willen en niet de share factory wat na een x aantal keer te gebruiken helemaal rechts op mijn xmb lijst komt te staan roesten.