Afgelopen woensdag verscheen firmware update 1.70 voor de PlayStation 4 en dit is een update die nogal wat veranderingen en toevoegingen met zich meebracht. Maar zoals gewoonlijk veroorzaakt deze update ook wat kleine probleempjes en die gaan volgens industrie insider Tidux snel opgelost worden.

Tidux heeft zich de afgelopen tijd bewezen als betrouwbare bron die dicht bij Sony staat en daardoor met interessante informatie komt. Hij meldt nu dat de komende update zich voornamelijk zal richten op de bugs van firmware 1.70.

Daarnaast laat hij weten dat de notificatie voor vrienden die online komen ook niet ver meer van ons verwijderd is, maar hij weet niet of dat bij de komende update al inbegrepen zal zitten. In de eerste instantie had deze feature al in update 1.70 moeten zitten, maar deze werd er last-minute uitgehaald vanwege een aantal bugs, aldus Tidux.

Voor nu is het nog een gerucht, maar gezien de geschiedenis van accurate informatie van Tidux en het gegeven dat Sony altijd vrij snel na een firmware update een nieuwere versie uitbrengt die oneffenheden gladstrijkt, lijkt dit realistisch. Wellicht dat deze update versienummer 1.71 draagt.

Zodra we meer horen lees je het hier.