Naughty Dog is de laatste tijd geregeld in het nieuws geweest en dat niet omwille van hun games, maar omdat de indruk ontstond dat er een leegloop gaande was. Diverse figuren die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de ontwikkeling van eerdere games hebben in de loop van dit jaar de studio verlaten.

Erg concreet zijn Sony en Naughty Dog niet (geweest) over het vertrek van deze personen, maar het is niet per definitie zo dat er iets aan de hand is. Want waar er mensen zijn vertrokken is er ook weer iemand aangetrokken.

Jonathan Cooper is in februari van dit jaar al aan de slag gegaan bij Naughty Dog en hij was eerder animation director van Assassin’s Creed III. Ook heeft hij nog gewerkt aan Mass Effect 2, dus wat dat betreft heeft hij een mooie CV. Cooper werkt op dit moment aan Uncharted 4 als animator.

Tot dusver is alleen bekend dat Cooper zich heeft aangesloten bij Naughty Dog, maar wellicht dat er nog meer mensen het team zijn gaan versterken ondanks de vertrokken personen. Als dat het geval is dan horen we daar vanzelf wel weer wat over.