Ubisoft is een uitgever die zich vooral richt op de grote Triple-A producties, maar sinds ruim een jaar houden ze zich ook bezig met de wat kleinere games die tegen een lagere prijs verschijnen. Denk hierbij aan Far Cry 3: Blood Dragon, Child of Light, Trials Fusion en Valiant Hearts.

Van de laatstgenoemde is nu de releasedatum bekendgemaakt en zo weten we dat deze game op 25 juni aanstaande in de PlayStation Store zal verschijnen. De game komt zowel uit op de PlayStation 3 als de PlayStation 4 en de prijs die je ervoor moet betalen is €14.99.

Hieronder in het kort waar de game over gaat volgens het persbericht en hierboven een nieuwe trailer.

“Valiant Hearts: The Great War vertelt het verhaal van kruisende lotsbestemmingen en een gebroken liefde in een verscheurde wereld. Spelers krijgen de kans om een ontroerend doch komisch avontuur te beleven dat zich focust op de reis van vier personages. Zij beleven de gevechten en moeilijkheden van de Grote Oorlog, samen met hun trouwe viervoeter. Alle hoofdpersonages zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ze worden allen geconfronteerd met vriendschap, liefde, opoffering en tragedie als ze elkaar helpen om hun menselijkheid te behouden tijdens de gruwelijkheden van de oorlog.”