Er is de laatste dagen veel te doen rondom Driveclub. Zo werd woensdag bekend wat de PS Plus Edition van de aankomende racegame voor de PS4 precies inhoudt. Deze editie, die gratis te downloaden is voor PS Plus-leden, bevat alle modi, maar heeft alleen een wat kleinere selectie auto’s en circuits. Ook werd bekend dat het mogelijk is om voor €49,99 de game te upgraden, waardoor je beschikking krijgt tot alle content. Daar ontstond nog wel wat opschudding over, maar zoals je vandaag hebt kunnen lezen kan je na de upgrade de game gewoon blijven spelen als jouw PS Plus abonnement verloopt. Hier houdt het nieuws over Driveclub echter niet op.

Vandaag zijn namelijk twee nieuwe video’s op het internet verschenen over Driveclub. De eerste video, die je hierboven kunt bekijken, vertelt ons alles over de zogeheten ‘Clubs’. In Driveclub kan je samen met je vrienden clubs opzetten. Je kan je club voorzien van een naam, kleuren en meer. Door in een club te racen kan je je vrienden helpen en zij jou natuurlijk ook. Uiteindelijk is het jullie doel om zoveel mogelijk reputatie voor je club op te bouwen.

In de video onderaan dit bericht wordt uitgelegd wat voor uitdagingen en ‘Faceoffs’ je op de tracks in Driveclub kan vinden. Bijna elk deel van het circuit bevat een aparte uitdaging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan driften of het behalen van een zo hoog mogelijke snelheid. Zorg dat je in elke uitdaging de beste bent, want andere spelers kunnen jouw beste resultaat direct proberen te verbeteren. Zo blijft Driveclub voor een lange tijd een uitdaging.

Driveclub verschijnt op 8 oktober exclusief voor de PlayStation 4.