Diablo III is sinds vorig jaar te spelen op de PlayStation 3, maar de game zal ook zijn weg vinden naar de PlayStation 4. Dit zal op 19 augustus later dit jaar zijn, want dan verschijnt de Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition.

Deze editie bevat natuurlijk Diablo III zelf met daarbij de Reaper of Souls uitbreiding. Naast dat deze editie naar de PlayStation 4 komt brengt Blizzard deze ook nog uit voor de PlayStation 3 en daarmee is het cirkeltje rond.

De Reaper of Souls uitbreiding voegt een zesde aanpasbare character class, een vijfde nieuwe akte en uren extra gameplay toe en vanzelfsprekend is ook deze uitbreiding in coöperatieve speelstand speelbaar.

De PlayStation 4 versie zal €69.99 gaan kosten en de PlayStation 3 versie €39.99. Verder is het mogelijk om je personage uit de PlayStation 3 versie mee te nemen naar de Reaper of Souls uitbreiding op de PlayStation 3 evenals dat je deze mee kunt nemen naar de PlayStation 4 versie.

Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition is nu te reserveren en als je de game reserveert krijg je het exclusieve ‘Infernal Pauldrons’ in-game item. Deze is te dragen vanaf level 1 en hiermee krijg je meer health, betere life regeneration en een afgenomen cooldown periode.