Puzzelgame Sparkle 2 aangekondigd voor de PS4 en PS Vita

Op het PlayStation Blog heeft ontwikkelaar 10tons een nieuwe puzzelgame aangekondigd, genaamd Sparkle 2. De game is al een tijdje uit voor de PC en mobiele platformen, maar komt nu dus ook naar PlayStation 4 en PlayStation Vita. De aankondiging ging gepaard met een trailer, die je hierboven kan bekijken.

Sparkle 2 is een kleurrijke puzzelgame waarbij het de bedoeling is dat je in het speelveld steeds drie knikkers van dezelfde kleur naast elkaar krijgt zodat ze verdwijnen. De ontwikkelaar zegt dat de gameplay vloeiend is en dat er verschillende power-ups in de game zitten. Ook zou de game mooie graphics en een cinematische soundtrack hebben.

Sparkle 2 kan je gewoon met de analoge sticks van je DualShock 4 of PS Vita besturen, maar de ontwikkelaar heeft op beide platforms nog een extra besturingsmogelijkheid bedacht. Op de PS4 kan je het touchpad van de DualShock 4 gebruiken en op de PS Vita natuurlijk het touchscreen. Volgens 10tons werken deze manieren verrassend goed.

Sparkle 2 komt op 21 mei uit en ook deze game valt onder het Cross-buy systeem. Als je de game voor de PS4 koopt zal je deze gratis voor de PS Vita kunnen downloaden en vice versa. Een prijs is op dit moment nog niet bekend, maar je zult in de nabije toekomst de game ook eerst nog even kunnen uitproberen via een demo.

Boxshot Sparkle 2

Sparkle 2

Releasedatum:
21-05-2014
Genre:
Puzzel
Uitgever:
10tons Ltd.
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    8482 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Best vermakelijk heb het voor mijn moeder op de PSP gekocht. 😛

 2.    800 XP
  phinal's avatar

  Dit is gewoon en zuma kloon….
  Maar angezien zuma niet verkrijgbaar is voor de ps4 moet ik het maar hiermee doen

 3.    1147 XP
  DarkElement's avatar

  Zal binnen een paar maanden wel op Plus staan voor de PS4 (crossplatform evt) vermoed ik zo.

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Dit is nou een pracht voorbeeld van wat Sony niet moet doen. Beide consoles hebben heel hard tripple A games nodig. Dit soort erg leuke mobiele telefoon spelletjes gaat niemand over de streep halen een PS4 en / of PS Vita te kopen.

  Wanneer ik 10 keer dit soort spelletjes voorbij zie komen, en 1 of misschien wel 2 echte games, zal ik de aanschaf hooguit uitstellen of wellicht wel helemaal van de aankoop afzien. En daar zal ik echt de enige niet in zijn.

Review: Sparkle 2