Recent verscheen The Sly Trilogy voor de PlayStation Vita nadat deze heruitgave van de eerste drie Sly Cooper games al was verschenen op de PlayStation 3. In onze review gaven we deze handheld editie een mooie score dus dat is een goede reden om een aantal van jullie blij te maken met een exemplaar van de game.

In samenwerking met Sony PlayStation mogen we The Sly Trilogy driemaal weggeven en het betreft hier een gamecard (dus geen downloadcode). Wel zo makkelijk, want je hoeft geen ruimte te reserveren op je memorycard voor deze titel(s).

Meedoen is lekker gemakkelijk, want je dient de onderstaande vraag te beantwoorden om kans te maken op The Sly Trilogy. Deze trilogie bestaat uit de volgende drie games: Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2: Band of Thieves en Sly 3: Honor Among Thieves.

Vraag: Met welk vrouwelijk personage heeft Sly Cooper een haat-liefde verhouding?

Weet jij het antwoord? Volg dan de onderstaande stappen en stuur jouw antwoord in. Zet in het mailtje ook gelijk eventjes je nickname.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Sly Cooper'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 21 mei 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.