Grand Theft Auto V was, zoals de meeste gamers wel zullen weten, een ongekend succes. Ook de multiplayer, GTA Online, wordt nog dagelijks gespeeld door velen en om iedereen tevreden te houden voorziet ontwikkelaar Rockstar Games de game regelmatig van nieuwe updates die meestal ook wat nieuwe content met zich meebrengen. Vanaf vandaag is er weer een nieuwe aanvulling op GTA Online te downloaden, namelijk de High Life update.

De High Life update brengt allerlei nieuwe content. Zo kunnen gamers met vier nieuwe voertuigen, de Bullpup Rifle en nieuwe kleding aan de slag. Ook zijn er nieuwe, door Rockstar gemaakte, Jobs beschikbaar. Naast deze nieuwe content is het nu ook mogelijk om in GTA Online in tien auto’s rond te scheuren die voorheen alleen in de singleplayer te gebruiken waren. Bovendien kan je nu ook twee ‘properties’ bezitten en met de High Life update worden ook een aantal bugs verholpen.

  • Based on feedback from the stunting community, the changes to bike physics in a recent Title Update have been reverted.
  • Fixed an exploit where players were able to shoot in their garages.
  • Fixed an issue where players would occasionally not be able to reclaim a vehicle despite it being insured.
  • Fixed an issue where the water cannon on the Fire Truck did not work correctly.

De High Life update voor Grand Theft Auto Online is volledig gratis en wordt automatisch gedownload wanneer je de game opstart.