Menig gamer weet wel dat de Xbox One alleen verkrijgbaar is in combinatie met de Kinect. Hiervoor moet je ruim €499,- betalen wat honderd euro meer is dan een PlayStation 4. Microsoft heeft, na veel kritiek, nu eindelijk aangekondigd met een bundel te komen voor €399,-.

Deze prijs is natuurlijk gelijk aan die van een PS4 en hiermee probeert Microsoft dan ook te concurreren met Sony. Microsoft kan de Xbox One voor €399,- aanbieden door er geen Kinect camera bij toe te voegen.

Het is wellicht een beetje aan de late kant van Microsoft, want het prijskaartje van €499,- met verplicht een Kinect was voor veel mensen een struikelblok. Hierdoor hebben veel mensen dan ook gekozen voor een PS4. Verder heeft Microsoft nog meer vernieuwingen aangekondigd, waar je hier meer over kunt lezen.

Met de komst van deze lagere prijs is het voor sommigen dus een stuk aantrekkelijker geworden en besparen ze ruim €100,-. Dit kun je natuurlijk lekker op een spaarrekening laten staan, 888casino bezoeken of uitgeven aan nieuwe games en accessoires voor je console.