Grand Theft Auto V is alweer een tijdje uit voor onder andere de PlayStation 3 en veel gamers hopen dat de game ook nog zijn weg zal vinden naar de PlayStation 4. Tot nu toe zijn er enkel geruchten over geweest, maar Take Two (uitgever van ontwikkelaar Rockstar Games) heeft nu wel iets losgelaten over een next-gen project.

Tijdens een bijeenkomst waar de kwartaalcijfers van Take Two bekend werden gemaakt, vertelde men dat Rockstar Games op dit moment bezig is met een game voor de PS4 en Xbox One. De planning is om de game ergens tijdens het huidige fiscale jaar uit te brengen. Deze is begin april jongstleden van start gegaan en eindigt eind maart 2015. Details werden er helaas niet gegeven over dit next-gen project.

Er bestaat een kans dat het hier om een ‘next-gen’ versie van GTA V gaat, maar ook is het mogelijk dat er gewerkt wordt aan bijvoorbeeld een nieuwe Bully of Red Dead Redemption. Vooralsnog is het afwachten, maar gezien de game nog dit fiscale jaar moet gaan verschijnen zal een aankondiging niet al te lang uitblijven.