Op 31 mei aanstaande zal het FortaRock evenement weer plaatsvinden in het Goffertpark te Nijmegen en Activision is daar ook aanwezig. Tussen alle optredens door kun je namelijk op je gemak eventjes Call of Duty: Ghosts spelen en ook is er de mogelijkheid om het professionele team Element uit te dagen.

Wil jij graag naar FortaRock? Dan kan dat! Wij geven in samenwerking met Activision een set van twee kaartjes weg voor dit rockconcert en de winnaar krijgt ook nog eens Call of Duty: Ghosts voor de PlayStation 3 of de PlayStation 4.

Het bijwonen van optredens van Slayer, Iron Maiden, Alter Bridge, Anthrax en nog veel meer andere bands voor nop en daarbij Call of Duty: Ghosts spelen inclusief de game meekrijgen… wie wil dat nu niet? Kortom, doe mee aan deze toffe prijsvraag en wellicht ben jij straks samen met een vriend of vriendin aanwezig op FortaRock.

Wat moet je doen? Niet zo heel veel eigenlijk. Om deze mooie prijs te winnen dien je de onderstaande vraag te beantwoorden en als jij het goede antwoord inzendt maak je automatisch kans op deze prijs.

Vraag: Welk blaasinstrument was verboden op het FortaRock Festival in het jaar 2010?

Om mee te doen dien je de onderstaande stappen te volgen, stuur met je inzending ook het volgende even mee: je nickname en het platform waarvoor je Call of Duty: Ghosts graag zou willen hebben.

Meer over FortaRock kun je op deze website vinden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'FortaRock'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 23 mei 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.