Konami heeft Pro Evolution Soccer 2015 officieel nog niet aangekondigd, maar dat deze game er komt is een zekerheid. Net zoals dat er jaarlijks een nieuwe FIFA verschijnt. Ondanks dat de officiële aankondiging nog moet komen hebben we al mogelijke eerste details omtrent de release.

Volgens de website van de Italiaanse GameStop zal Pro Evolution Soccer 2015 gaan verschijnen op 26 september later dit jaar. De game zal daarbij gelijk zijn intrede maken op de nieuwe consoles, want de game komt uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise is er een ‘tweede’ studio betrokken bij de ontwikkeling. De game wordt sowieso ontwikkeld door de Japanse Konami studio, maar krijgt dit jaar bijval van een in Engeland gevestigde Konami studio. Dit om de game nog aantrekkelijker te maken voor ons, Europeanen.

Met de E3 in het vooruitzicht waar de game ongetwijfeld aanwezig is, is het een kwestie van tijd alvorens Pro Evolution Soccer 2015 aangekondigd zal worden. Naar verwachting zal dit tussen nu en drie weken gebeuren.