Nadat de releasedatum van Driveclub werd aangekondigd werden we overspoeld met nieuwe details over de aankomende racegame voor de PlayStation 4. Ook hebben we verschillende nieuwe video’s kunnen bekijken. Zo kon je gisteren nog tien minuten aan nieuwe gameplay zien. Vandaag hebben we nog wat nieuwe details voor je, want game director Paul Rustchynsky heeft wat interessante nieuwtjes gedeeld.

Zo weten we nu dat in alle gameplay video’s die recent zijn gedeeld, er werd gespeeld met de DualShock 4. Rustchynsky vertelde tevens dat de linker analoge stick bedoeld is voor het sturen, wat vrij logisch is. De rechter stick daarentegen, kan gebruikt worden om rond te kijken in de cockpit. De ontwikkelaar beloofde ook om binnenkort een aantal video’s vrij te geven waarin Driveclub gespeeld wordt met een stuurwiel.

Een ander en misschien ook verrassender detail is het feit dat je in Driveclub je coureur waarmee je speelt kan customizen. Je kan een personage kiezen, waarna je ook nog kan kiezen uit een aantal outfits.

Tot zover de laatste details rondom Driveclub. De verwachting is dat de game aanwezig is op de E3, dus wellicht dan meer info. Driveclub komt op 8 oktober uit voor de PlayStation 4.