Als bezoeker van deze website zal het je wellicht niet ontgaan zijn dat Watch_Dogs de laatste tijd vrij veel in het nieuws is. Niet heel vreemd aangezien de game op 27 mei in de winkels ligt voor onder andere de PlayStation 3 en PlayStation 4. Tot het zover moeten we het doen met alle beelden die online verschijnen van de game, welke wij hier graag voor je verzamelen.

Nadat er kort geleden gameplay beelden van Watch_Dogs verschenen, welke afkomstig waren van één of meerdere livestreams, hebben we dankzij DualShockers nu vijftien nieuwe screenshots. Een anoniem persoon die de beta op de PlayStation 4 aan het spelen was zou deze screenshots vanaf het PSN hebben doorgestuurd en hebben opgeslagen via de PlayStation app. Op die manier wordt er zo min mogelijk compressie toegepast waardoor de beelden de hoogst mogelijk kwaliteit zouden bevatten.

Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de kwaliteit van de beelden waarschijnlijk zal afwijken van wat we straks gaan zien wanneer we de game in onze PS4 stoppen. Omdat er bij een beta altijd rekening gehouden wordt met de grootte van de bestanden die je moet binnenhalen, wordt de resolutie van de beelden die je te zien krijgt vaak wat teruggeschroefd. Ontwikkelaars vermelden bovendien altijd dat de kwaliteit bij een beta afwijkt van het uiteindelijke resultaat. Wat Watch_Dogs betreft zullen we dus moeten wachten tot 27 mei om echt een oordeel te kunnen vellen.