Hitman: Absolution is de meest recente game in de Hitman-franchise en die game kwam eind 2012 uit, een behoorlijk tijdje terug alweer. Die game werd erg goed ontvangen, dus een vervolg lijkt logisch. Aan het begin van dit jaar liet ontwikkelaar IO Interactive al het één en ander los over de volgende Hitman game.

Toen werd onder andere bekend dat de game in ieder geval uit zal komen voor PS4, Xbox One en PC en dat de oudere consoles het waarschijnlijk zonder de game moeten doen. Daarnaast lieten ze weten dat de game anders gaat zijn dan Hitman: Absolution, op basis van feedback van de fans. De game zal weer teruggaan naar de Hitman-roots en sandbox-levels zullen hun opwachting maken. Dat was eigenlijk alle info, maar wellicht krijgen we snel meer te horen.

IO Interactive heeft namelijk recent een berichtje op hun site achtergelaten dat weleens zou kunnen hinten naar een aankondiging:

There’ll be a blog post going up before the end of this month with new info. See you then!

EDIT: Not a bad post to be my 100th, either!

Als dit daadwerkelijk om de nieuwe Hitman game gaat, is de aankondiging nog voor de E3. Een mogelijkheid zou dan zijn dat we de game uitgebreid kunnen zien op de E3. Nog even afwachten dus!