EA Sports UFC gameplay video opgedoken, bekijk hier Jose Aldo vs. Anthony Pettis

EA Sports UFC zal exclusief verschijnen op de ‘next-gen’ consoles en het is de allereerste keer dat EA Sports de uitgifte doet van de game. Voorheen werd dit gedaan door THQ, maar door het steeds dichterbij komen van het faillissement van THQ, is de franchise destijds overgenomen door EA. Nu zijn we zelf nog niet razend enthousiast geworden van de screenshots en video’s van de game, aangezien THQ de lat toch behoorlijk hoog heeft gelegd.

De bovenstaande video is één van de vele uit de gameplay series, waar steeds meer video’s van online zullen komen. De game oogt wat flets en toch niet zo heel realistisch als dat we hadden gehoopt van een ‘next-gen’ game. Het kan uiteraard zijn dat de gameplay ijzersterk is, dan hoor je ons verder niet meer zo snel klagen over de grafische aspecten van een game.

Ook bracht EA het nieuws naar buiten niet elk jaar met een nieuwe UFC-game te komen, iets waar EA sowieso niet bekend om staat. Men wisselt bij EA franchises het liefst om de zoveel jaar af, met FIFA, NHL en Madden als uitzondering. Maar games zoals Battlefield, Fight Night en NBA Live kennen geen vaste periode van uitgifte.

Boxshot EA Sports UFC

EA Sports UFC

Releasedatum:
20-06-2014
Genre:
Sport
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    183 XP
  KramerYouri's avatar

  Geen fan van vechtspelletjes maar dit ziet er wel leuk uit..

 2. Anoniem -   
  ps3+psvita's avatar

  ziet er nice uit

 3.    184 XP
  ninodz9's avatar

  Voor de gene die dit bericht schreef. Grafische is het echt een pracht lijkt ook heel echt ! Het vechten ziet er juist minder uit ..

 4.    90 XP
  Lastpost's avatar

  Vind ’t nogal houterig ogen eerlijk gezegd, desondanks wel benieuwd naar de game.

 5.    8506 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Het lijkt gewoon wat onnatuurlijk. Het lijkt of de aanvallen niet echt aankomen. Mooi maar dat is het voor mij ook niet meer. Ik ben ook niet echt een fan daar moet ik eerlijk in zijn.

 6.    98 XP
  WizzNL's avatar

  Vechten lijkt net iets te snel. Verder ziet het er wel goed uit. Juiste sfeer, vechters zeer herkenbaar ( ook qua bewegen en bepaalde loopjes / trekjes ).

 7.    1694 XP
  chronic010's avatar

  Kan niet wachten op deze game. Ik bak er nooit geen reet van maar ik vind het gewoon zo’n vette sport. En met chars maken kan ik uren bezig zijn.

 8.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Dit ziet er echt cool uit. Ik game weinig meer maar als ik dit zie wil ik toch wel erg graag het weer wat oppakken. Volgens mij kom je er van je leven niet van af

 9.    798 XP
  Justinvd's avatar

  Grafisch mooi maar de impact van de klappen lijken niet echt over te komen.

Derde gratis content update voor EA Sports UFC toegelicht
Tweede gratis content update voor EA Sports UFC verschenen
EA Sports UFC update voegt nieuwe vechters en features toe
Review: EA Sports UFC