Uitgever 505 Games komt eind juni met een nieuwe telg in hun Sniper Elite serie, dit derde deel zal verschijnen op de huidige en vorige generatie consoles. Om je over te halen de game alvast te pre-orderen toont 505 Games ons deze nieuwe trailer met in de hoofdrol niemand minder dan Adolf Hitler.

In de DLC genaamd ‘Hunt the Grey Wolf’ zal je dus jacht gaan maken op het driftige mannetje met de snor. Pre-order je de game niet, dan zul je een kleine vergoeding moeten betalen voor deze extra content, hoeveel dat is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar er is wel een goede kans tot.

De DLC speelt zich volgens de omschrijving af in het dorpje Tobruk in 1942 en dit is waar Adolf Hitler en zijn dubbelganger zich op dat moment bevonden. Om tot het belangrijkste schot uit je leven te komen zal je veel moeten sluipen, maar ook informatie vergaren. Doordat de game constant willekeurig de informatie verspreid over personen en locaties zal geen enkele speelsessie hetzelfde zijn beloofde 505 Games. Hierboven een korte trailer.