Na jaren Halo te hebben gemaakt wilde Bungie iets anders en begin september komt het met de zeer ambitieuze open wereld sci-fi shooter Destiny. Het lijkt er op dat dit één van de grootste releases van dit jaar gaat worden. En sommigen onder jullie zullen de game zo snel mogelijk willen spelen op de dag van de release, hiervoor is een pre-order aan te raden.

Voor degene die de digitale versie gaan kopen is er goed nieuws, want Destiny beleeft op de PS4 de primeur wat betreft pre-loading. Deze feature was toegevoegd door de firmware 1.70 update, maar Destiny zal dus (pas) de eerste zijn die hier gebruik van maakt. Dit althans volgens Sony die dit als extra informatie heeft staan op de ondersteuningspagina voor de pre-orders.

“Beginning with Destiny, certain pre-ordered titles can be automatically be pre-loaded prior to their release. This lets you rest easy knowing that your game will be ready for play the second its release date hits.”

Wellicht is dit de reden om alsnog over te stappen van de fysieke versie naar de digitale versie. Het is immers zeker handig, want zo staat de game al op je PS4 en kun je als de klok 00.00 uur slaat meteen gaan knallen.