Begin maart van dit jaar komt Battlefield: Bad Company 2 uit, gemaakt door DICE. Hiermee wil Electronic Arts het succesvolle eerste deel met de gestoorde, hilarische en destructieve B-Company een goed vervolg geven en tevens de aanval beginnen op Call of Duty: Modern Warfare 2.

Na het succes van de online multiplayer beta van Battlefield: Bad Company 2 is EA gelukkig ook nog van plan om met een demo te komen. De vraag was wanneer en nu lijkt de Engelse webshop Game.co.uk de komst van deze demo te hebben verklapt. Op de pagina waar je de game kan pre-orderen, staat namelijk dat de demo van Battlefield: Bad Company 2 op 4 februari uitkomt.

De demo zou dan beschikbaar worden op het PSN en op Xbox Live Arcade, maar of deze datum klopt is nog niet bevestigd. Het is dus nog even afwachten, maar laten we hopen dat we de demo mogen spelen vanaf 4 februari en kunnen gaan lachen met de B-Company.

Preorder Battlefield: Bad Company 2 on Playstation 3 or Xbox 360 and don’t forget there will be 3 week Demo access starting on the 4th February 2010!