De laatste paar jaar zijn er tal van LEGO games uitgekomen. Veel bekende films werden in een LEGO jasje gestoken, waaronder bijvoorbeeld The Lord of the Rings en Harry Potter. Ook Batman heeft al twee eigen LEGO-games gekregen en vandaag kunnen we je melden dat daar aan het eind van dit jaar een derde bij zal komen. Vandaag werd namelijk LEGO Batman 3: Beyond Gotham aangekondigd.

In LEGO Batman 3: Beyond Gotham ga je met Batman en vele andere DC Comics helden aan de slag in de ruimte. Het is jouw taak om de schurk Brainiac te stoppen. Het doel van Brainiac is namelijk om de aarde te vernietigen. In de game kan je met meer dan 150 personages aan de slag. Je krijgt beschikking tot nieuwe gadgets en abilities en je zal vele plekken bezoeken, zoals bijvoorbeeld de Batcave. Daarnaast zal de game verschillende uitdagingen, gevechten en races bevatten.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham komt dit najaar uit voor onder andere de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. De aankondigingstrailer kan je hierboven bekijken.