Vorig jaar verliep de E3 persconferentie van Sony fantastisch en ook dit jaar belooft het gezien alle geruchten weer een persconferentie te worden waar de vonken vanaf zullen spatten. Het vuurwerk moet wat dat betreft natuurlijk komen van de grote aankondigingen die hopelijk voorbij zullen gaan komen. Daar mogen we er minimaal vijf van verwachten, dat is althans de hint die we krijgen na het zien van de video die door NeoGAF gebruiker DemonNite online is geplaatst. Volgens speurneuzen van NeoGAF zouden de vijf ‘bliepjes’ die je hoort wanneer in de video de hoofdpersoon de ‘E3 2014 disc’ opgeplakt krijgt, gelijk staan aan het aantal grote aankondigingen die we eventeel mogen verwachten.

Het is belangrijk om dit nieuws vooralsnog niet gelijk als een bevestiging te zien, maar toch zou hier best eens een kern van waarheid in kunnen zitten. Ondanks zijn anonimiteit staat DemonNite er binnen NeoGAF namelijk om bekend een ontwikkelaar van Sony te zijn en daarnaast hanteert NeoGAF sowieso strenge regels voor gebruikers die ‘inside info’ willen plaatsen. Het geeft in ieder geval genoeg reden om nog meer uit te kijken naar volgende week wanneer Sony’s persconferentie zal plaatsvinden. Daarvan mag je hier natuurlijk een video verwachten waarin wij onze bevindingen met je zullen delen.

Dan hebben we nog een andere video met een scene uit de film TRON: Legacy voor je, welke we je aanraden om zeker even te bekijken. De gelijkenis met de eerste video is namelijk zeer treffend te noemen.