Het is over en uit met DLC voor Burnout Paradise

Vele games die uitkomen krijgen tegenwoordig downloadable content (DLC). Sommige daarvan zijn gratis, maar voor de meeste moet je helaas voor betalen. De ene keer is het een leuke en interessante toevoeging, de andere keer is het niet zo belangrijk. Burnout Paradise is een racegame die ook aardig wat DLC heeft gekregen, maar daar is nu een einde aan gekomen.

Criterion Games heeft namelijk via een Tweet laten weten dat er geen DLC meer komt voor Burnout Paradise. Dit naar aanleiding door de vele vragen die ze kregen of er nog nieuwe DLC voor de game uit zou komen. Hiermee stopt dus de aanvoer van nieuwe auto’s voor deze racegame.

“Please stop asking us for Burnout Paradise DLC. There will be no more! Sorry everyone! But we did WAY more than everyone else…”

7 reacties

 1.    141 XP
  jvdr4life's avatar

  Eigenlijk belachelijk dat bij Burnout Paradise op het bluray schijfje alle data voor Big Surf Island al aanwezig was. Enige wat je moest doen om deze te kunnen spelen was even 13 euro betalen voor een bestandje van een paar KB die je toegang geeft hiertoe… Uitmelkerij! 😛

 2. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  dat is dus niet zo. je hebt de Big surf Island binnen gehaald d.m.v. een game update. wat op PSN staat was inderdaad een unlock bestandje.

 3.    424 XP
  Dawes's avatar

  Uiteindelijk klap ik alsnog voor alles wat ze gegeven hebben, supertoffe game!

 4.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Tijd voor een nieuwe burnout :P!

 5.    384 XP
  Boydaamans's avatar

  Hier kwam echt veel dlc voor

 6.    1562 XP
  dikked's avatar

  ik vind het eigenlijk ook wel genoeg want het geld wat alle DLC kost kun je een nieuwe game kopen

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  dan zal er hopelijk spoedig iets nieuws aankomen 😀