Wat ontbrak bij Ubisoft’s persconferentie, maakte men goed tijdens de Sony persconferentie. Zo heeft Ubisoft namelijk Far Cry 4 gameplay getoond terwijl ze door de bergen van de himalayas gingen. Exotische vogels, een boom als brug, de game ziet er werkelijk waar fenomenaal uit.

We zagen het hoofdpersonage door de bergen heen klimmen om bij zijn doel te komen, een konvooi die hij moest vernietigen. Dit ging redelijk stealth in het begin en vervolgens barste de bom. Een heel tof vuurgevecht was hiervan het gevolg. Het vuurgevecht werd helemaal te gek toen er vanuit een tuk tuk het gevecht werd voortgezet.

Ook de dieren waren weer aanwezig bij Far Cry 4, in dit geval zagen we namelijk ook olifanten. Vervolgens joinde een andere speler de game om het gevecht voort te zetten en helaas zorgde dit ook voor een dode aap.

Vervolgens werd er gemeld dat mensen die Far Cry 4 niet hebben, wel een andere speler in hun vriendenlijst kunnen joinen in de game. Dit betekent dus dat je de game kunt spelen met iemand anders, zonder dat je hem zelf hebt.