http://youtu.be/oVWCKzIS6Qk

Nee, een grote verrassing mocht het natuurlijk niet heten dat Grand Theft Auto V naar de PlayStation 4, Xbox One en PC komt. Dat de monsterknaller van Rockstar überhaupt nog niet op de PC te verkrijgen was mag ook wel een kleine schande heten. Hoe dan ook verschijnt de verbeterde versie van Grand Theft Auto V in de herfst en PlayStation 4 bezitters mogen alvast enthousiast worden, zij krijgen namelijk iets extra’s.

Althans dat zegt John Koller, marketing vice-president Noord-Amerika van PlayStation, tegenover Kotaku in een interview op de E3 in Los Angeles. Wat dat precies in gaat houden is nog niet helemaal duidelijk, maar wat Koller er verder over te melden heeft is interessant. Je vraagt je natuurlijk af waarom de PlayStation 4 versie gekozen wordt. Heel simpel zegt Koller, Grand Theft Auto is een PlayStation franchise. Ook in de verkoopcijfers zou duidelijk worden dat het vijfde deel in de serie beter verkoopt op de console van Sony.

Leuk om te horen dus, maar des te vervelender gaat het wachten dus worden. We willen hierbij alvast duidelijk maken dat dit natuurlijk een spreker namens Sony is die ook nog eens een marketing functie bekleed. Het zou dus zomaar kunnen dat er downloadbare DLC komt die dertig dagen exclusief blijft voor de PlayStation 4 en niets meer dan dat. We houden je op de hoogte.