Duidelijkere info over de Uncharted 2: Among Thieves DLC van volgende week

Alsof de PlayStation Store al niet genoeg aangevuld wordt met downloadable content aanstaande donderdag. Gisteren konden we je mededelen dat de eerste Uncharted 2: Among Thieves DLC van 2010 op 28 januari gratis te downloaden is. Dat bericht klopt maar gedeeltelijk. De multiplayer skins zijn namelijk helemaal niet gratis, Sony Computer Entertainment Japan heeft dus en foutje gemaakt.

De skins zitten in een pakket genaamd; PlayStation Heroes en kost je een dikke €4,99. Zo laat Richard Yap op de EU PlayStation Blog weten. De Uncharted 2 demo is uiteraard wel gratis. In het Heroes pakket zitten de skins van de Hellghast en de ISA uit Killzone 2, Nathan Hale en de Chimera uit de Resistance-franchise en tenslotte Cole MacGrath uit inFAMOUS. Check hieronder enkele nieuwe screenshots:

[nggallery id=226]

[nggallery id=224]

9 reacties

 1.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Het PlayStation Heroes pakket kost je een dikke €4,99. Zo laat Richard Yap op de EU PlayStation Blog weten. De Uncharted 2 demo is uiteraard wel gratis. In het pakket zitten de skins van de Hellghast en de ISA uit Killzone 2, Nathan Hale en de Chimera uit de Resistance-franchise en tenslotte Cole MacGrath uit inFAMOUS. Check hieronder enkele nieuwe screenshots: Snap het niet, kosten die skins nu €5,-?

 2.    278 XP
  Julian's avatar

  Heb het nieuwsbericht even duidelijker gemaakt. De skins zitten dus in een pakket genaamd PlayStation Heroes en kost 5 euri.

 3.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  Netjes gecorrigeerd. Cant wait.

 4.    537 XP
  DARKSMOKE's avatar

  Te duur 😛 speel het spel niet meer dus

 5.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  Maar ze zeiden dat ze gratis waren!?!!?

 6.    215 XP
  Tijmen's avatar

  @pikeepikee: Het leven is een bitch, vrind.

 7.    63 XP
  Nasty-Toilet-Man's avatar

  Voor die 5 euro mogen er heel wat skins in dat pack zitten…

 8.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Coole characters!

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Dus ong 1 euro per skin, ziet er wel leuk uit.