Nieuwe update Trials Fusion voegt ‘online tournaments’ toe

Eerder dit jaar verscheen Trials Fusion en met dit deel kwam de serie voor het eerst op een PlayStation console uit. De game, waarin je met een motor of quad over de gekste parcoursen moet scheuren, werd erg goed ontvangen door zowel de pers als de fans.

De game kent een behoorlijk uitgebreide singleplayer, alleen een online gedeelte zat er bij de lancering helaas niet in. Er is wel een multiplayer aanwezig, maar deze is alleen offline speelbaar. Het was al bekend dat ontwikkelaar RedLynx bezig was met een multiplayer modus en met de nieuwe patch die Ubisoft deze week heeft uitgegeven is er dan eindelijk een multiplayer! Tenminste, een soort van multiplayer.

In een blogpost van Ubisoft laat de uitgever weten dat een nieuwe patch ervoor heeft gezorgd dat de ‘online tournaments’ feature is toegevoegd aan Trials Fusion. In deze modus kan je uitdagingen aangaan met de rest van de wereld. Je moet ervoor zorgen dat jouw tijd bovenaan de leaderboards komt te staan. Lukt dit, dan unlock je nieuwe spullen om bijvoorbeeld je kostuum of motor aan te passen. Een trailer van de online tournaments feature kan je boven dit bericht bekijken.

Hoewel deze feature erg leuk lijkt en toch ook zeker voor de nodige strijd zal zorgen, is dit niet de multiplayer waar veel spelers op hadden gehoopt. Toch is er goed nieuws, want website VentureBeat heeft Ubisoft gevraagd naar een directe online multiplayer modus. Ubisoft gaf aan dat deze nog steeds in ontwikkeling is. Deze zal ergens in de toekomst via een gratis update verschijnen.

Als laatste liet Ubisoft weten dat we vanaf de zomer betaalde DLC pakketten kunnen verwachten voor Trials Fusion. Er zullen in totaal zes pakketten verschijnen die bij elkaar zo’n dertig euro gaan kosten, of twintig wanneer je de Season Pass in je bezit hebt. De DLC moet uitrustingen voor je character, motoren, parcoursen en nieuwe items voor de track editor brengen. Bovendien komt er met elk pakket een Career Mode event mee.

Boxshot Trial's Fusion

Trial's Fusion

Releasedatum:
16-04-2014
Genre:
Racen
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    2113 XP
  klupido's avatar

  Graag gedaan eh 😉 Ik kwam met deze informatie al om 11:24 uur mee aanzetten !

  OT: Belachelijk dat online met vrienden nog steeds niet mogelijk is! Dat is juist de belangrijkste reden dat ik dit spel heb gekocht maarja !

 2.    1147 XP
  DarkElement's avatar

  Ik zie de DLC ook wel snel komen 🙂 Trials, beste aankoop sinds tijden

 3. crew Management -    2126 XP
  Rastapopulos's avatar

  @klupido: Oh niet gezien. Wij zijn geen robots hè, meer te doen op een dag dan alleen maar nieuws 😉

 4.    2113 XP
  klupido's avatar

  @Rastapopulos: Geeft niks, maar volgens mij als je je bezig houdt met een gaming website is nieuw nieuws juist een van de dingen waar je constant mee bezig moet zijn ! Ge moet is weten hoe vaak ik PSX wel niet refresh haha verwijder ze ook nooit uit de tabbladen

 5. crew Management -    2126 XP
  Rastapopulos's avatar

  @klupido: Dat klopt zeker, maar zoals ik al zei; we zijn geen robots en dus komt nieuws soms wat later. Als we 24/7 op het nieuws zitten houden we geen sociaal leven meer over. Het is ook niet dat we een redactie van 50 man hebben (dan zou dat wel kunnen), dus vandaar 🙂

Trials Fusion’s Awesome Level Max DLC te zien in nieuwe gameplay trailer
Trials Fusion: The Awesome Max Edition aangekondigd
Rijd op een vuurspuwende eenhoorn in Trials Fusion Awesome Level Max DLC
Trials Fusion krijgt multiplayer in gratis update