Guacamelee! verscheen vorig jaar op vele platformen, waaronder de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Deze platformer werd enorm goed ontvangen en haalde veel goede scores. Het was dan ook geen grote verrassing dat Guacamelee! zijn opwachting zou gaan maken op de PlayStation 4. Dankzij een bericht op het PlayStation Blog weten we nu wanneer we met de game aan de slag kunnen.

Op de PlayStation 4 verschijnt de game onder de naam Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. Deze editie van de game bevat als extra’s onder andere reeds verschenen DLC, nieuwe kostuums en nieuwe levels.

We kunnen dit allemaal over slechts een paar weken gaan ervaren, want Guacamelee! Super Turbo Championship Edition is vanaf 2 juli verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Een prijs is nog niet bekend, maar de ontwikkelaar gaf aan dat hier snel meer nieuws over komt. Daarnaast wordt er gekeken of er een mogelijkheid is om de game voor een gereduceerde prijs aan te schaffen, wanneer je Guacamelee! al in je bezit hebt voor de PlayStation 3 of PS Vita.