Sniper Elite III ligt eind deze week in de winkels en in samenwerking met 505 Games geven wij deze nieuwe shooter drie keer weg. We geven de game twee keer voor de PlayStation 4 weg en één keer voor de PlayStation 3. Meedoen is zoals gewoonlijk erg makkelijk, je dient enkel de onderstaande vraag te beantwoorden wil je kans maken op één van de exemplaren.

Vraag: Hoe heet het personage waarmee je speelt in Sniper Elite III?

Weet jij het antwoord op deze vraag? Stuur dan je antwoord in volgens de onderstaande stappen en geef daarbij gelijk ook aan welk platform jouw voorkeur heeft. Stuur voor het gemak ook eventjes je nickname mee!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Sniper Elite III'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en 505 Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 28 juni 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door 505 Games.