Voor het grote deel is de focus van de industrie verschoven naar de nieuwe generatie consoles, maar dat betekent niet dat Sony de PlayStation 3 laat vallen. Die console verkoopt immers ook nog steeds gestaag door en bovendien is dat platform nu voor veel mensen met een kleiner budget een erg interessante optie.

Daar springt Sony in Hong Kong in ieder geval handig op in door met speciale software bundels te komen. Deze week verschijnen er twee; het ‘Artistic Pack’ met daarin ICO, Shadow of the Colossus, flOw, Flower en Journey. Daarnaast verschijnt nog het ‘Ultimate Kids Pack’ die de games LittleBigPlanet 2 en LittleBigPlanet Karting bevatten.

Beide bundels kosten rond de $35 en daar blijft het niet bij. Vanaf 22 juli zullen de ‘Ultimate God of War Pack’ en de ‘Ultimate Uncharted Pack’ nog gaan verschijnen, deze bevatten de volgende games; God of War Collection, God of War III en God of War Ascension, Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake’s Deception. Deze packs zullen rond de $47 gaan kosten.

Momenteel zijn deze packs enkel aangekondigd voor Hong Kong en het is niet bekend of dit ook in Europa zal verschijnen. Mocht dat het geval zijn, dan laten we dit uiteraard weten.